Vella Associació

Criteri aprovat en relació amb l'antiga associació de veïns de Can Llong


Des de bon començament vam tenir clar que la nova associació ha de tenir un tarannà molt diferent del que mostra l'antiga associació. Transparència, claredat, participació ciutadana són principis als que no volem renunciar.

Així vam obrir la possibilitat de contactar amb l'antiga per crear un nou projecte conjunt que implicava necessàriament la seva transformació per tal d'encabir aquests principis. A la nostra reunió del 28 de setembre de 2016 es va acordar que la nova associació podria intentar fundar-se sobre la ja existent després de l'imprescindible diàleg i transacció amb Nous Barris Oest - Can Llong per definir el grau de transformació organitzativa.

També es va decidir iniciar els contactes quan tinguéssim ben assentat el nostre criteri. Quan vam tenir la proposta de nou Estatut enllestida vam iniciar contactes. Ens vam trobar les portes tancades, acabaven de constituir la nova Junta Directiva i no volien ni parlar de transformacions.

No va ser possible arribar a un acord amb la associació Nous Barris Oest - Can Llong i vam decidir continuar amb el nostre projecte i crear la nova associació Unió Veïnal de Can Llong i Castellarnau.

Dos associacions per a un mateix barri però que representen dos maneres molt diferents d'entendre els barris, la seva circumstància i la seva representació.

Per suposat la nostre és molt més CLARA, PARTICIPATIVA TRANSPARENT. Per arribar a aquesta conclusió només heu de comparar els dos estatuts.

Al barri, les coses clares !!!